Laboratuarımız Tarafından Verilen Hizmetler;
Parametre |
Ürünler |
Kullanılan Cihaz/Cihazlar |
Numune Miktarı (en az) |
Tahmini Bekleme Süresi |
Rutubet (%)
|
Ekmeklik ve Makarnalık Buğday, Arpa, Çavdar, Tritikale, Yulaf |
PERTEN 9500
|
1 Kg |
3 dk |
Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Aspir, Bezelye |
PERTEN 5200 |
1 Kg |
1 dk |
|
Protein (%km) |
Ekmeklik ve Makarnalık Buğday, Arpa, Çavdar, Tritikale, Yulaf, Mısır, Soya |
PERTEN 9500
|
1 Kg |
3 dk |
Hektolitre (kg/hl) |
Ekmeklik ve Makarnalık Buğday, Arpa, Çavdar, Tritikale, Yulaf |
PERTEN 9500
|
1 Kg |
3 dk |
Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Aspir, Bezelye |
PERTEN 5200 |
1 Kg |
1 dk |
|
Yaş Gluten (%g) |
Ekmeklik ve Makarnalık Buğday |
PERTEN 9500
|
1 Kg |
3 dk |
Sedimantasyon (ml) |
Ekmeklik Buğday |
PERTEN 9500
|
1 Kg |
3 dk |
Yağ (%) |
Ayçiçeği (%) |
Oxford Instruments MQC |
500 g |
3 dk |
Mısır ve Soya(%km) |
PERTEN 9500
|
1 Kg |
3 dk |
Analizler hakkında detaylı bilgi almak için lütfen laboratuar sorumlusu ile iletişime geçiniz.