KARAPINAR'LILAR KAYNAŞMA GÜNÜ

16 Haziran Cumartesi, Ramazan Bayramının 2.Günü 100.Yıl Atatürk Parkında, Karapınar Kaymakamlığı, Karapınar Belediyesi ve Sivil Toplum Örgütlerinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Karapınarlılar Kaynaşma Günü Etkinliklerinde sizleride aramızda görmekten onur duyarız.

NOT:Etkinliker Kapsamında Borsamız ve Ziraat Odası ile ortaklaşa Kavurma ikramımız olacak ayrıca, Kuzu Güzellik Yarışması düzenlenecek olup, Yarışmaya Celepcilik yapmayan, Küçükbaş Hayvan Üreticilerimiz 2018 yılında doğmuş  Kuzuları ile katılım sağlayacaktır.

Yarışmada ilk 3’e giren Kuzu sahiplerine Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı tarafından altın ödülü verilecektir.