Borsamızdan Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Yönetim Kurulu Başkanımız Nazım Sezer, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ahmet Ulusoy, Kerim Kara, Meclis Üyelerimiz Zeki Uysal, Veysel Barutçu ve Veysel Akkaya Borsamızı temsilen Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na yeniden başkan seçilen Yaşar Bozu ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Yaşar Bozu, ‘Odamıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı Borsamıza teşekkürlerini belirterek, yeni dönemde de ilçemiz ve üyelerimiz için elimizden gelen her şeyi layıkıyla yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız’ dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Nazım Sezer de ‘İlçemizdeki bütün STK’lerin Karapınar’ımızın menfaatleri söz konu olduğu zaman birlikte hareket edeceğini belirterek yeniden seçilen Yaşar Bozu ve ekibini tebrik ederim’ dedi.