Karapınar Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı

Karapınar Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, 15-17 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği merkezinde gerçekleştirilen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldılar.

Seminere Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy, Başkan Yardımcıları Atıf Özder, Kerim Kara,Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Koçak,Nazif Bozu, Meclis Başkanı Veysel Akkaya, Meclis Başkan Yardımcısı Hidayet Kotuk,Meclis Üyeleri Ege Sezer, Musa Diri,Selami Ersoy,Nazım Yükseler ve Genel Sekreter Halil Tüysüz katıldılar.

Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerinde; TOBB'un Kurumsal Yapısı ve Faaliyetleri, Karar Alma sürecinde TOBB'un rolü, TOBB İkiz Kuleler Yerleşkesi Tanıtımı, Protokol Kuralları, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Yeşil Dönüşüm, Küresel Gelişmeler ve Türkiye, Ekonomide Görünüm, İnsan 2.0 ,TOBB ETÜ, Tepav , İş Hayatında İletişim, TOBB İştirakleri TTM ,TMO – TOBB LİDAŞ /TÜRİB / MERKEZ ÜPAK ,KGF ,TOBB UYUM,TOBB Tahkim, MEYBEM konularında bilgilendirildi.TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi ziyaret edildi.

Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy ‘’ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin rutin olarak yaptığı yeni dönem meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldık. Bilgilerimizi güncelledik. Aramıza yeni katılan üyelerimiz Birliğimizi ve çalışma alanlarını daha geniş bir şekilde öğrenmiş oldu. Diğer oda ve borsalardan gelen meclis üyelerimizle de tanışma ve istişarelerde bulunma imkanımız oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun nezdinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yönetimine ve çalışanlarına sağladıkları bu imkandan dolayı teşekkür ediyorum. Vakit ayırarak bu seminere katılan meclis üyesi arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum dedi.