Karapınar Ticaret Borsasında 2024 Yılı Hububat Hasat Sezonunun Açılışı Gerçekleştirildi.

Karapınar Ticaret Borsasında 2024 Yılı Hububat Hasat Sezonunun Açılışı Gerçekleştirildi.

2024 yılı Hububat Hasat Sezonunun açılış proğramına; Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Önal, Ziraat Odası Başkan Vekili Asım Yeşilyurt, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, İlçe Müftüsü Dr.Sırrı Fuat Ateş, Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy ve Yönetim Kurulu,Meclis Üyeleri ile personelleri, hububat alım satımı yapan Tüccarlar ve hububat üreticilerimiz katıldı.

2024 Yılı Hububat Hasat Sezonunun açılış konuşmasında Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy şunları söyledi “Öncelikle hasat sezonunun tüm üreticilerimiz, üyelerimiz ve ülkemiz adına hayırlı, bereketli ve helalinden bol kazançlı geçmesini diliyorum.Hasat başlangıcında olmamız sebebiyle çiftçilerimizden dane kayıplarının önüne geçmek için zamanında hasat yapmalarını ve bakımları yapılmış biçerdöverler ile hasat yapmalarını istiyoruz. Bu hassasiyet hem çiftçilerimizin hem de tarımsal ekonomimizin faydasına olacaktır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal ve Karapınar İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Karapınar Ticaret Borsasında yapılan 2024 yılı hububat hasat sezonu açılış proğramında üreticilerimizle, hububat alım satımı yapan tüccarlarımızla ve diğer katılımcılarımızla birlikte olmaktan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. 2024 yılı hububat sezonunun ülkemize, ilçemize, üreticilerimize, hububat alım satımı yapan tüccarlarımıza hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını diliyoruz. Tekrar sizlerle birlikte olmaktan ve katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz."dediler.

2024 yılı Hububat Hasat Sezonunun açılışı İlçe Müftüsü Dr.Sırrı Fuat Ateş’in duası ile devam etti.

2024 yılı Hububat Hasat Sezonunun İlk mahsul Arpa sını  10.100TLTon fiyatla  satın alan Tahsin Görgülü ve yılın ilk mahsul Arpası nı satan Hüseyin Aksöz, Karapınar Ticaret Borsası tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.