KESİMHANE İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Beypınar Mezbaha Tic. San. A.Ş tarafından Karapınar’da Ulus Mahallesi, Tüccarlar Cad. No:23 adresinde yani KAR-YEM Fabrikası Güneyinde, Besihaneler mevkiinde 10 Nisan 2020 tarihinde temeli atılarak yeni ve modern kesimhane inşaatı sürüyor.

Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, “İlçemiz için eksikliğini hissettiğimiz yeni ve modern kesimhaneyi Karapınar’a kazandırmak için Karapınar Ticaret Borsası Başkanlığımızın ortaklığında, Ahmet Ulusoy, Ali Osman İldanlı, Atıf Özder, Beycan Kalkan, Bilgi Aydınbelge, Celil Sezer, Halil Sayar, Sami Karabacak, Sefer Aydınbelge, Süleyman Karabacak, Tevfik Gümüşsoy ile birlikte Beypınar Mezbaha Tic. San. A.Ş. yi kurarak yola çıktık ve birlikte fikirlerimizi ortaya koyarak projelendirilip ilçemize önemli bir hizmet kazandıracağız.

Yeni ve modern kesimhane inşaatımız yaklaşık 15000.- M2 lik arsa üzerine 3350.-M2 lik toplam inşaat alanı içerisinde soğuk hava bölüm odaları, kesimhane bölümleri, hayvan indirme padok bölümü, Başkan odası, Yönetim Kurulu idare toplantı odası, muhasebe, Veteriner Hekim, Kantar görevli odaları, müstahsil bekleme salonu, sakadat personel dinlenme salonu, yemekhane bölümleri, banyo, WC ler, bina dışında Atıksu arıtma ünitesi, iki adet dezenfeksiyon ünite tünelleri, elektrik mekanik kumanda binası gibi birçok bölümlerden oluşmaktadır.” dedi.