2.TÜRK-YEMEN İŞ FORUMU: KONYA-KARAMAN

2.Türk-Yemen İş Forumu: Konya-Karaman, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde 12-15 Kasım 2018 tarihleri arasında Konya ve Karaman’da düzenlenecektir. Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Karaman Ticaret Borsası ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenecek etkinlikte 50’ye yakın Yemenli işadamı heyeti ağırlanacaktır. Programı kapsamında Yemen-Konya İkili İş Görüşmeleri Programı düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz;

13 Kasım 2018 Salı günü saat 09.30-13.00’da ise Yemenli işadamları ile Ramada Plaza Konya Hotel’de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Söz konusu heyet, gıda ve imalat sektörüne odaklı olup aşağıdaki ürünlerin ticaretiyle yakından ilgilenmektedirler. Katılımcı listesi ve sektörel detay bilgiler ekte paylaşılmıştır. Gelen Yemenli işadamları ağırlıklı olarak tüccar olduğu için aynı anda birkaç ürünler ve birkaç sektörle de ilgilenmektedirler. Bu nedenle katılımcı listesindeki ürünleri detaylı incelemenizi tavsiye ediyoruz:

• Gıda Sektörü: Makarna, Un, Yağ, Şeker, Bakliyat, Bisküvi, Bebek Maması, Şekerleme, Çikolata, Kek, Süt, Süt Ürünleri, Ayran, İçecek, Meyve Suyu, Şalgam Suyu, Yem Sektörü
• İmalat Sektörü: Tarım Makinaları, Otomotiv Yedek Parça, Ayakkabıcılık, Plastik, Paketleme, Enerji Sistemleri, Enerji Ekipmanları, Bebek Bezi

İş görüşmesi gerçekleştirmek isteyen firmalarımızın aşağıdaki bağlantı adresine tıklayarak kayıt formunu 10 Kasım 2018 saat 19.00’a kadar doldurmaları rica olunur. Açılan linkte görüşme yapmak istediğiniz firmaların masa numaralarını listeden bakarak sırayla yazmayı unutmayınız.

Kayıt Sayfası için tıklayınız: https://goo.gl/forms/llbHS2o0ZfF15xnI2

Not: Görüşmeler sırasında masalara tahsis edilmeden belirli sayıda Arapça tercüman hizmeti sağlanacaktır. Ancak programa katılım yoğunluğu nedeni ile olası beklemeleri önlemek adına kendi tercümanını getirme imkânı olan katılımcıların tercümanlarını getirmeleri rica olunur.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.