VERGİ KAYITLARINI KONTROLE DAVET

19.01.2005 tarih ve 25705 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliğin 8. Maddesine göre, üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin borsa kayıtlarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

T.C.

KARAPINAR TİCARET BORSASI’NDAN

İLAN

Üyelerimizin vergi mükellefiyetleri ile ilgili borsa kayıtlarının kontrolü açısından; varsa yanlışlıkları düzeltmek için, vergi dairelerinden alacakları vergi kayıt belgelerini borsaya ibraz etmeleri yeterli olacaktır.

Kayıtlar, 1 Mart 2018 ile 7 Mart 2018 tarihleri arasında üyelerimizin incelemelerine açık tutulacaktır. Bu süre içerisinde başvurulmaması nedeniyle, kayıtların düzeltilmemesi halinde, borsa kayıtlarının doğruluğu üye tarafından kabul edilmiş sayılacaktır.

KARAPINAR

TİCARET BORSASI