2019 TÜM DÜNYA'YA HUZUR VE REFAH GETİRSİN

Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ULUSOY yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2019’un Türkiye’ye ve tüm dünyaya sevgi,barış,refah ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.​

ULUSOY mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bir takvimin daha son yaprağına geldik. Gerek ülkemizde, gerek dünyada bu 365 günde, acı tatlı çok şey yaşandı. Yılın son günleri, yeni bir yıla başlamanın heyecanı ve sevincini içinde barındırırken, aslında bizlere zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini hatırlatmakta.

Yeryüzüne baktığımızda görüyoruz ki noksansız kimse yok. Onun için aslında hepimiz birbirimize muhtacız. Sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik varsa orada herkes kazanır. Onun için birbirimizi seveceğiz. Zenginliğin de mutlu ve huzurlu olmanın da tek anahtarı bu.

“Acısıyla, tatlısıyla 2018’i geride bırakıp, 2019’un sayfalarını açmaya başlıyoruz. Şuna inanıyoruz ki, ‘güçlü’ ve ‘mutlu’ olmaya giden yol; ekonomi başta olmak üzere hayatın her alanında birlik ve beraberlikten, birbirimizi anlamaktan ve sevmekten geçiyor. Yine biliyoruz ki; ülkemizin geleceğine; iyiye, doğruya, güzele dair hayallerimiz, ümitlerimiz her türlü karanlığı yok edecek kadar büyük ve güçlüdür. Bu inançla,aydınlıklara yürüdüğümüz sürece yolumuz daima açık olacaktır.

 2019 yılının birbirimizi daha fazla anlayabildiğimiz, daha çok sevebildiğimiz, hoşgörüyle ve başarılarla dolu olmasını arzu ediyor,

Karapınar Ticaret Borsası adına,Tüm İnsanlığa, Ülkemize, İlçemize ve Üyelerimize Hayırlar Getirmesi Temennisiyle Sağlıklı, Mutlu ve Huzurlu Bir Yıl Diliyorum.

Devamı
Close