BAYRAMLAR,KARDEŞLİĞİMİZİ VE UMUTLARIMIZI GÜÇLENDİRMEK İÇİN EN BÜYÜK VESİLEDİR

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy, bayram sevincinin yüreklerde kalıcı olmasını dileyerek, “Bu sevinci en güzel yaşayanlar; gönül kazanan, yardımlaşan ve kardeşçe birbirine sarılanlardır. Bayramın bütün inananlara huzur, refah ve güzellikler getirmesini diliyorum” diye konuştu.​

Ahmet Ulusoy, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Bayram’a daha kavuşabilmenin sevinci içerisindeyiz.

Bu günler; umutların tazelenmesi, küslüklere son verilmesi ve yaşamın koşturması içerisinde zaman zaman unuttuğumuz güzel değerlerin tekrar hâkim kılınması bakımından en iyi fırsattır.

Bayramların özündeki sevgi ve huzurun, tüm yüreklerde kök salmasını diliyorum.

Hoşgörü, sevgi, kardeşlik ve insan onuruna yakışan ne kadar güzel duygu varsa hepsinin en yoğun bir şekilde yüreklere dolduğu bu özel günler dilerim daim olur.

Bayramlarda yaşanan güzellikleri her gün hep birlikte yaşayabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız.

Karapınar Ticaret Borsası adına, Kurban Bayramının, tüm insanlığa, milletimize, İslam âlemine, ilçemize ve üyelerimize mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız kutlu olsun”