TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Karapınar Ticaret Borsası Meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 20-22 Eylül 2019 tarihlerinde TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen "Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri“ne katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, meclis üyelerini bilgilendirmek amacıyla 3 gün süren seminer düzenlendi. TOBB tarafından 20-22 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri'ne Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katıldı.

TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz'ün açılış konuşmasıyla başlayan ve 3 gün süren seminer programında, Meclis Üyelerine; TOBB'un Kurumsal Yapısı- Devlet Destekli Alacak Sigortası- Küresel Gelişmeler ve Türkiye- Kredi Garanti Fonu (KGF)-Etkili Yönetim Becerileri- Finansal Yönetim- TOBB İştiraki GS1 / MEYBEM / TOBB Tahkimi ve Arabuluculuk-İş Hayatında İletişim -Ticaretin Yeni Yüzü: E-Ticaret-Son Dönemde Taleplerimizle Hayata Geçen-TOBB ETÜ Sunumu-Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler-Protokol Kuralları hakkında sunumlar yapıldı.

Seminer programının gerçekleştirilmesinde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve emeği geçenlere teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy, borsa olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirtti.