TOBB Tarafından İlçemize Yaptırılacak Okul Arsasında İncelemelerde Bulunuldu

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı protokolü kapsamında ilçemize yapılacak okul için belirlenen arsada incelemelerde bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal’dan proje süreci hakkında bilgi alan Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen ve Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, eğitim öğretim faaliyetlerinin öncelikli konular arasında yer aldığını ifade ettiler.

Eğitime olan inancı sebebiyle, TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçemize yeni bir okulun yapılması aşamasında desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuz Cem Murat’a, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Yaka’ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim Önal’a Oda/Borsamız ve ilçemiz adına teşekkür eder, İlçemize kazandırılacak okulun ve diğer hizmetlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.”